Multimèdia

Santjoanweb.com et mostra Sant Joan des des de totes les perspectives. Així hem fet una volta per internet per mostrar-te com veuen a les diferents xarxes socials la festa de Ciutadella. 

En primer lloc hem fet una aturada a Youtube per cercar quins són els vídeos més destacats sobre la festa de Sant Joan. Així hem preparat una secció de "Vídeos de Sant Joan" on podrás veure, enllaçar i publicar els vídeos a la teva web o al teu Facebook. Aquest vídeo n'és un exemple:

 

Per altra banda la fotografia és un dels formats on més i millor es pot expressar la gran plasticitat de la festa. Així hem cercat quines fotos eren les més rellevants dins la xarxa. Concretament hem cercat a Flickr les fotos amb les paraules clau: "sant joan ciutadella". Així podeu veure les millors fotos de la festa publicades a la millor comunitat de fotògrafs. Si voleu que les vostres fotos es vegin a la secció "Fotos de la xarxa" heu de publicar-les a Flickr.com i definir-les com "sant joan ciutadella".

flickr_santjoanweb 

 

Finalment Twitter avui per avui és una de les fonts d'informació al moment més útils i potents. Així tot missatge que es publiqui a Twitter incloent la paraula clau (hashtag) #santjoan serà filtrada pel nostre web i publicat a la secció "Twitter #santjoan". D'aquesta manera podreu seguir el que publiquen les persones que són a la festa i les persones que ho viuen abans, durant i després dels dies de festa.

twitter_santjoanweb2

 

Nosaltres des de santjoanweb també twitejam sobre Sant Joan. Si vols també pots seguir-nos a @santjoanweb.

Santjoanweb.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació.